Kétkerekű élmény

IDEGENFORGALOM Új szolgáltatással bővült Baja turisztikai kínálata, jelentette be csütörtökön (július 2-án) Schäfer Andrea, a Bajai Turisztikai Kft. ügyvezető igazgatója a Petőfi-szigeti Turisztikai Központban. Az új járgányokat Pongó Tamás (Pongó Fotóstúdió) mutatta be. – Kétkerekű élménytúrákra nyílik lehetőség, a járművek a főtéri Tourinform Irodában bérelhetők.

Együtt gondolkodunk a várossal az idegenforgalmat élénkítő fejlesztések során. Csodálatos a belváros és a Petőfi-sziget, továbbá hamarosan a Nagy-Pandúr-szigeten is lehetőség nyílik a kerékpárúton az új járgánnyal közlekedni.
A kétkerekű járműre állni nem ijesztő, elektronikus rendszert tart minket egyensúlyban. Kétkerekű élménytúrára a bajai Tourinform Irodában lehet jelentkezni Pongó Tamás azt is elmondta, hogy a járművekkel megjelennek a jelentősebb bajai rendezvényeken. – A gabonakonferencián nagy sikert arattunk, ott leszünk most hétvégén a motorcsónak versenyen is. Készülünk továbbá csapatépítő tréningekre: játékokat rendezünk ilyen alkalmakra. Összességében elmondhatom: a járműre szállva 3 perc után lehet azt mondani: szenzációs!
A tájékoztató után rögvest bemutatót is tartottak a rutinos fiatalok, majd többen (így Fercsák Róbert polgármester, Dancsa Bálinttanácsnok, Kovás Csaba helyi képviselő és Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. igazgatója is) kipróbálták a kétkerekű élményt.Géczy Zsolt

Top
Ezen az oldalon cookie-kat használunk. A böngészéssel ezt elfogadod. További információk…